Main menu:


Tana

Rezultati
Thandiwe Tshaka – Tana

15. junij 2008

Na CACIB razstavi v Portorožu je sodnica iz Črne Gore, ga. S. Vreteničić dosodila Tani odlično oceno2 in RCAC.

14. junij 2008 CACIB Umag

Tana je pri hrvaškem kinološkem sodniku g. V.Ježku dosegla odlično oceno2 in RCAC.

Na CACu v Celju je 10. decembra 2006 sodila slovaška kinološka sodnica ga.Ludmila Fintorova in Tani v razredu mladih določila odlično oceno 1 in PRM.

Kinološki sodnik iz Slovenije, g. Milan Udovč, je na CACu Celje (zimski prvak Slovenije) 25. februarja 2007 v razredu mladih Tani prisodil PRM in odlično oceno 1.

3. razstava psov lovskih pasem – CAC Gornja Radgona, 24. aprila 2007, je bila tudi za Tano uspešna. Sodil je g.Alojz Mlakar iz Slovenije in Tani je v razredu vmesnih dosodil odlično oceno 1, CAC in BOB.

Začetek hrvaškega šampionata je bil za Tano 20. maja 2007 v Novem Marufu na CACu. V razredu vmesnih jo je ocenjeval hrvaški sodnik g. Nenad Jagodić in ji je prisodil odlično 1, CAC in BOS.

Na začetku italijanskega šampionata, na CAC Gradisca d’Isonzo, je 15. avgusta 2007 Tana po mnenju g.Giuliana Biasola, dobila odlično 1, CAC in BOB v razredu vmesnih.

V Sloveniji, na CACu v Trbovljah, je 26. avgusta 2007 po oceni slovenskega sodnika g. Bojana Deberška , Tana dobila odlično oceno 1, CAC, BOB in BOG 3 v razredu vmesnih.

Prvi CACIB, pa še odlično oceno in CAC je bil Tani dodeljen v Umagu 8. septembra 2007. V razredu vmesnih ji je te lepe ocene dodelil g. Otokar Vondrouš, kinološki sodnik iz Češke.

Na CACIBu v bosanski Gradiški 15. septembra 2007, je dosegla Tana v “vmesnem” razredu, po oceni črnogorskega kinološkega sodnika g.Miodraga Vreteničića, CAC, CACIB, odlično 1 in BOG 3.

Na CACu v isti Gradiški, naslednji dan, 16. septembra, v istem razredu, vendar po oceni ga.Vreteničić Sanje iz Črne gore, je bila ocenjena z odlično oceno, zraven pa ji je prisodila tudi CAC in BOB.

V Vrtojbi, na CACIBu 2007, je bila pa Tana 10. novembra 2007 ZVEZDA. Italijanski kinološki sodnik g.Massimliano Mannucci je bil navdušen nad njeno lepoto in ji je v “vmesnem” razredu dodelil odlično oceno, CAC, CACIB in BOS.

Da pa ni Thandiwe Tshaka-Tana samo lepa grebenarka, ampak tudi ubogljiva in lepo socializirana, je dokaz uspešno opravljen izpit BBH, ki ga je uspešno opravila 8. decembra 2007 v Ljubljani.

To so zelo lepi uspehi Tane do “vmesnega” razreda, ostali pa še “pridejo”.

11. maj 2008 – Šentjernej, Dolenjska, 4. razstava psov lovskih pasem in Thandiwe Tshaka-Tana
Bila je zelo lepo ocenjena v razredu zrelih psičk, dobila je odlično oceno 1. in CAC. Skoraj je premagala mamo Teko za BOB, pa je sodnik g. Jože Vester menil, da je še malo premlada. Bila je pa tudi zelo opazna v vzrejni skupini.

1. junija 2008 na CACu Mežakla, na Hrušici je dosegla Tana v “odprtem” razredu odlično oceno 1. in CAC. Sodil je švedski sodnik g. Edh Kenneth.